a mohóságról

Immáron több mint egy éve nem kóstoltunk autentikus thai ízeket. Ezt a hiányt megérkezésünk pillanatától kezdve próbáljuk kompenzálni. A dolog legtöbbször borzasztó túlevésekbe és kampányszerű túlvásárlásokba torkollik.

_mg_5304
gördülő árusok kínálata

Mert nem lehet az, hogy már x napja itt vagyunk és még nem ettünk réteges zöld takony édességet, vagy isteni csirkebőrös, savanyúkolbászos, rizsgombócos salátát. A reptéren első utunk egy Family Martba (kisbolt hálózat). Én bedobtam egy feketét, amit ott a helyszínen magam állítottam össze. Csak az instant kávéporból, cukorból és tejporból álló egységcsomagot kell megvenni, a forró vízet és a keverőt adják hozzá, és te magad kutyulod ki a dolgot.

img_0521
palacsinta éjjel és nappal

Balázsunk egy Red Bullal próbálta felvértezni magát a bangkoki forgatagra. Sári pedig eredményesen magára öntött egy fél doboz szipukás szőlőlevet, mert nem hajlandó elfogadni, hogy a dobozt nem szabad nyomni. Mostanra, azaz a negyedik napra, kezdi kapisgálni a csíziót.;) Mellé lila töltelékes tárós bucit majszolunk és teljes a dolce vita érzés. Végre megjöttünk, otthonból haza!

-Móni-